Calderes de Biomassa | Servei Tècnic Oficial Windhager|grupinstec@grupinstec.cat
Loading...
INICI 2019-02-01T14:02:37+00:00

Inspirats per la Excel·lència i la Innovació

Les Calderes de Biomassa i Sistemes de Calefacció de Referència a nivell mundial

LES CALDERES DE BIOMASSA WINDHAGER …

Durant més de 90 anys, el nom Windhager està indissolublement unit a la tecnologia de calderes d’alta qualitat “Made in Àustria”. El que va començar com una petita empresa de serralleria en 1921, és avui dia un dels fabricants de calderes líder en sistemes de calefacció amb pèl·let, així com un proveïdor establert de sistemes de calefacció per a tots els combustibles i solar.

Avui Windhager és un dels més grans i reixits fabricants de calderes de pellet a Europa. Nombrosos premis com el “Geni de l’Energia del Ministeri de Medi Ambient” o el premi a la innovació de l’economia a Salzburg els avalen. Al voltant de 50.000 llars a Europa ja s’escalfen amb calderes de pèl·let de Windhager.

CONEIXEMENT I INNOVACIÓ

En GRUPINSTEC RENOVABLES l’assessorem des del primer moment, definint els projectes conjuntament amb Enginyeries i Arquitectes, i en el moment de realitzar les instal·lacions directament pels nostres tècnics o assessorant als propis instal·ladors del client.

  • Servei Tècnic Oficial – la garantia de la experiència

  • Formació Tècnica – informació i formació a professionals

  • Atenció Personalitzada – persones atenent persones

ELS VALORS DE  GRUPINSTEC RENOVABLES

En Grupinstec Renovables sabem que el més important és la satisfacció dels nostres clients. És per aquest motiu que el nostre compromís és oferir un servei que compleixi i superi les seves expectatives de tal manera que ens convertim en el proveïdor de referència pel que fa a Calderes de Biomassa, Productes de Geotèrmia i Servei Tècnic Especialitzat per als seus projectes.

Els nostres valors i principis reflecteixen quines són les nostres aspiracions i quin tipus d’empresa som i volem ser. El nostre èxit mutu depèn del respecte, dins i fora de la nostra empresa. En Grupinstec Renovables reconeixem la importància i el valor del treball en equip juntament amb els nostres clients i col·laboradors, per aconseguir el màxim benefici mutu en el menor temps possible i amb una projecció de futur.

Els valors o pilars de la nostra empresa, estan fermament definits i ens regim per:

  • Disciplina
  • Perseverança
  • Disponibilitat al canvi
  • Responsabilitat
  • Aprenentatge i Formació contínua

Gràcies a ells, som com som i creixem, al costat dels nostres clients, any rere any.

ÚLTIMES NOTICIES I TREBALLS REALITZATS…