Calderes de Biomassa | Servei Tècnic Oficial Windhager|grupinstec@grupinstec.cat

Sobre GRUPINSTEC

Especialistes en energias renovables, calderes de biomassa Windhager i productes
per a geotèrmia Waterkotte
. T'ajudem?

Sobre GRUPINSTEC 2019-01-28T12:49:52+00:00

FABRICANT WINDHAGER

Des de fa més de 90 anys, Windhager està indissolublement unit a la tecnologia de calderes d’alta qualitat “Made in Àustria”.

El que va començar com una petita empresa de serralleria en 1921, és avui dia un dels fabricants de calderes líder en sistemes de calefacció amb pèl·let, així com un proveïdor establert de sistemes de calefacció per a tots els combustibles i solar.

Avui Windhager és un dels més grans i reeixits fabricants de calderes de pellet a Europa, nombrosos premis ho avalen.

L’èxit d’Windhager són els productes de primer nivell, només conformar-se amb les majors exigències i convèncer a través de durabilitat i fiabilitat. Fabriquen les nostres calderes d’acord amb criteris molt estrictes i només utilitzen materials de primera qualitat.

GRUPINSTEC RENOVABLES

En Grupinstec ens dediquem a la distribució de productes relacionats amb les energies renovables (biomassa, aerotermia, geotèrmia, etc ..).

A més de realitzar la distribució dels productes, assessorem tant en el moment de definir projectes amb enginyeries i arquitectures, com en realitzar les instal·lacions als propis instal·ladors.

Valorem cada situació mitjançant estudis personalitzats. D’aquesta manera, podem oferir a cada client el sistema més adequat per aconseguir rendibilitzar la inversió en el menor temps possible.

Realitzem cursos d’informació i formació per a professionals del sector.

Oferim servei tècnic dels nostres productes, tant per a les posades en marxa com assistències en garantia o manteniments.

Sol·licita més informació