Calderes de Biomassa | Servei Tècnic Oficial Windhager|grupinstec@grupinstec.cat

Tecnologia ZERO-EMISSIONS

//Tecnologia ZERO-EMISSIONS

Tecnologia ZERO-EMISSIONS

2019-01-31T11:24:18+00:00 3 novembre, 2018|

Nova caldera del fabricant WINDHAGER, que  crema estelles i pellets sense generar amb prou feines emissions: Tecnologia ZERO-EMISSIONS.

Windhager ha desenvolupat un nou cremador d’estelles de gasificació en corrent ascendent. Després de l’encès de les estelles, es forma un jaç de brases en el fons de la cambra de combustió. Sobre ell, l’estella es carboniza i forma una capa de carboni actiu. Els gasos que s’eleven des del jaç de cendra són filtrats per la capa de carboni i les estelles noves que queden per sobre d’ella. D’aquesta manera el procés de combustió genera tan sol 1mg/MJ de partícules – més de deu vegades inferior als límits d’emissions més estrictes- i sense necessitat de filtre. El cremador està fabricat en acer inoxidable d’alta qualitat per augmentar la seva durabilitat.

A més del transport directe amb infinitat, la caldera també pot combinar-se amb un sistema flexible d’aspiració d’estelles que permet transportar el combustible fins i tot amb seccions corbes de fins a 25 m de llarg i 7 m d’altura. D’aquesta manera és possible instal·lar un sistema d’estelles on anteriorment era impossible. La caldera està hermèticament segellada, per la qual cosa el jaç de brases es pot mantenir durant un màxim de 4 dies sense necessitat d’afegir combustible o aire. Per eliminar les cendres la PuroWIN no té una reixeta com les calderes convencionals sinó dues plaques tancades.

No dubtis a contactar amb nosaltres si necessites assessorament sense ningun compromís!